torstai 17. lokakuuta 2013

Vastahan se oli kesä...

Aurinko paistaa ja lehdet kellastuu
...Ja nyt on jo kohta syksykin mennyt! Syksyn kauneuden kunniaksi pitää kuitenkin ehdottomasti laittaa vähän teeman mukaisia kuvia, ei mitään sen ihmeellisempää tällä kertaa :) Mahtavaa vihdoinkin päästä taas lisäilemään juttuja tänne, melko pitkä tauko tässä jo olikin...
Ei tarvitse lähteä lähimetsää kauemmas!
Tietokoneeni tosiaan hajosi tuossa joku aika sitten ja se vähän mutkisti elämää. On muuten hirveää huomata kuinka riippuvainen sitä on internetistä ja ylipäätään koko tietokoneesta. Monet kuvaprojektit jäivät ikävästi odottamaan aikoja parempia.
Vähän niinkuin olisi jo kylmäkin ollut...


Kyllä se vaan niin on, että kaiken stressin ja kiireen keskellä parasta on kuljeskella vähän metsässä. Jokin tuolla luonnossa vaan saa levottoman mielen lepäämään. Ja onhan siellä kaunista!
Salainen piilopaikka, hys..
Nämä kuvat haluan jakaa lähinnä siksi, että syksyssä ja sen väreissä on aina jotain niin hienoa! Muuten pidän kyllä ehdottomasti eniten kesästä, mutta syksyssä on tunnelmaa. Talven voisi minun puolestani jättää vaikka kokonaan väliin... Muumitkin nukkuvat talven ohi, varsin ymmärrettävää.
Vähän erilaistakin tunnelmaa välillä
Näissä kuvissahan ei kuvateknisesti ole siis mitään uutta ja ihmeellistä. Mukana tällä pikkuretkellä oli vain Nikon d700 ja 85mm linssi. Mielessä kyllä kävi että ensi kerralla voisi ottaa jonku salamankin mukaan, mutta ei siitä sen enempää ainakaan vielä!
Nasta mesta
Eipä tässä sitten muuta tähän väliin. Tulossa on taas kaikenlaisia projekteja!
Kuumottava kanto!
*Muoks. Juuri kun tämän julkaisin niin alkoi sataa lunta, ja nythän tuolla on jo aivan talvi. Tosi kiva.

4 kommenttia:

  1. mulla oli tää julkaisu menny jotenki ihan ohi! :D oliks nää siltä meidän kuvausreissulta vai joltain muulta?

    VastaaPoista