torstai 17. lokakuuta 2013

Chicago!

Velma ja Roxie
Pääsinpäs ottamaan kuvia melkoiseen prokkikseen, eli Chicago-musikaaliin! En tässä kirjoituksessa ns. virallisia/lopullisia tuotoksia esittele, mutta haluan kuitenkin näyttää hieman minkälaisesta tapauksesta on kyse. Voitte musikaalin nettisivuilta käydä kurkkimassa lisää kuvia http://www.chicagomusikaali.fi/ ja tietenkin myös facebookista http://www.facebook.com/chicagomusikaali2014
Tämä on tuoli.
Kuvat otettiin viherkangasta vasten, mikä oli jossain määrin uutta minulle. Vaikka eipä siinä nyt varsinaisesti mitään ihmeellistä ole kuitenkaan. Jälkihuomiona voisin tosin todeta sen, että tausta olisi pitänyt saada valaistua tasaisemmin ja kangasta olisi pitänyt ottaa enemmän myös lattialle. Viherkankaan tarkoitus oli siis helpottaa kuvien editoimista nettisivuja varten. 
Oikealta yläviistosta softboxilla salama
Taustalle laitoin kiinteät valot, ja tytöille sitten salamavalot. D700:ssa pidin 85mm linssiä. Kahdella salamalla ei ollut vaikeuksia saada kuville dramaattista ilmettä, ehkä jopa yhdelläkin olisi pärjännyt. Monesti sitä kyllä huomaa kaipaavansa enemmän, lisää, parempaa, heti-kaikki-mulle-nyt! Musiikkiharrastuksista on selvästi jäänyt takaraivoon kummittelemaan G.A.S.


Kuitenkin jäitte miettimään että mikä ihmeen g.a.s... Kyseessä on siis niin sanottu gear acquisition syndrome, eli pakkomielle hankkia jatkuvasti uusia soittovälineitä (tai tässä tapauksessa kuvausvälineitä.) Aika hyvin olen kuitenkin kaikesta huolimatta pärjännyt pelkällä 85mm objektiivilla!

Kuvauksissa oli mukana Tiina's Stylesta Tiina, joka laittoi tyttöjen hiukset ja meikit teemaan sopiviksi.

Chicago-musikaali siis Seinäjoella Rytmikorjaamolla tammikuussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti