sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Pikapotretti: Sharp Selfie

Normipäivä.
Hiii-op! Tästä se lähtee taas. Kello on ainakin sata yöllä ja työn ilo on tuntematon käsite. On mieltä lämmittävää kun tietokone takkuaa, ei voi muuta sanoa. Nyt sinä joka tätä luet ja omistat Lightroomin: KANNATTAA AJAA BACKUP AINA KUN LIGHTROOM SULKEUTUU. Tämä kerrankin positiivisen kokemuksen syvällä rintaäänellä! Kyllä muuten pelastui päivä backuppien ansiosta!

Sitten itse asiaan. Oli tässä taannoin sellainen hetki, että oli kertakaikkisen pakko keksiä joku pieni kuvaprokkis. Muilta jutuilta piti saada vähän taukoa, ja päätin sitten kokeilla vaihteeksi omakuvan ottamista ajastimen avulla. Tarkennukseen käytin apuna jotain pahviputkiloa. Simple and easy.
Pahvi P. Utkilo
Ylipäätään halusin pitää setupin yksinkertaisena ja käytin vain yhtä salamaa. Lisäksi laitoin mustan lakanan taustaksi. Hetken mietin sopivaa teemaa ja kun en muuta keksinyt, niin vedin päälle kauluspaidan ja pikkutakin. Siitä se ajatus sitten lähti.
Olis pitäny laittaa taskuliina..
Yhdellä valolla tulee, ainakin omasta mielestäni, varsin tyylikästä jälkeä. Käytin muuten perus kittilinssiä, tosin fx-tyyliin 24-85mm, kun en jaksanut niin suurta vaivaa nähdä että olisin sen vaihtanut. Jep, tooodella laiska päivä. Jätin kollaritkin jalkaan kun eihän se näy kuvista kuitenkaan... Alla vielä kuvat yksitellen!
Business
Pressure
Attitude
Casual
Sellainen pieni omakuvaprokkis tällä kertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti