maanantai 10. maaliskuuta 2014

Keikalla: Sini Sabotage


Rytmikorjaamolla oli 29.1. - 1.2. pidetyssä MARS -tapahtumassa oli paljon musiikillista antia niin seminaarien kuin klubienkin merkeissä. Perjantain ohjelmassa oli YleXpop klubi ja yhtenä esiintyjänä Sini Sabotage.
Sini itse

Sain mahdollisuuden päästä kuvaamaan Sinin keikalle ja luonnolisesti tilaisuuteen piti tarttua. Huvin ja urheilun vuoksi siis. Tai no... Lähinnä ajattelin että onpahan jossain määrin uusi kokemus tämäkin.
Jou!
Sini Sabotage on kyllä varsin energinen esiintyjä ja välillä siinä heilumisessa oli jopa hieman hankalaa pysyä mukana. Kyllä niitä skarppeja otoksia tietenkin irtoaa kun saa niin sanotusti juonesta kiinni. Jälkiviisasteluna voi taas todeta että rohkeammin saisi nostaa iso-arvoja, aivan liikaa olen kohinaa pelännyt.
Sinillä oli mukana Idolsista tuttu Alma
Kuvailin pelkästään 85mm linssillä, mikä oli toki aivan ok. Kuitenkin täytyy sanoa että jokin 70-200mm putki voisi olla tähän tarkoitukseen toimivampi. Toki tekee ihan hyvää kun joutuu juoksemaan ympäriinsä sopivaa kuvakulmaa/rajausta etsiessä! Ja tämän kiinteän linssin etu on myös valovoimassa.
Rock-keikollakin on käyty selvästi, koska "jalkaa monitorille"
Itse keikasta nyt ei ole oikein mitään sanottavaa, taisin yhden biisin tunnistaa. Siinä kohtaa kyllä viimeistään yleisökin vallan riehaantui! Eipä tässä sitten muuta, levikset repeileen hei!
Ai niin. Tässä tulee nyt muutamat live-esiintymiskuvat putkeet ellei jotain mullistavaa tapahdu, koittakaa kestää!
Kyllä noilla läpsyillä kehtaa leijua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti