torstai 9. tammikuuta 2014

Keikalla: Ravage Ritual

Kas näin! Taasen tuli arkistojen kätköistä vastaan julkaisematta jäänyttä materiaalia, tällä kertaa keikkakuvia Ravage Ritual -bändistä. Mikäli hc-musa on sun juttu, tai vaikkei olisikaan, niin kannattaa ehdottomasti käväistä katsastamassa bändin live-esiintyminen!
"Aavan meren tuolla puolen..."

Tälle keikalle lähdin alunperin puhtaasti siitä ilosta, että halusin nähdä bändin (ja kuulla tietenkin myös!) livenä. En pettynyt. Ja kyllä kannatti ottaa varoiksi kamerakin mukaan! Rehellisesti täytyy kuitenkin sanoa että eihän nämä nyt keikkakuvina mitään parasta laatua ole. Kuvasin muuten pelkällä 70mm linssillä.

Olosuhteet olivat melko hämärät, heh, mutta varsin siedettävästi pärjäsi siitä huolimatta k-5 rungolla ja f2.4 aukkoisella putkella. 70mm polttovälin kanssa on toki omat haasteensa kuvan asettelussa, mutta sain kuin sainkin koko bändinkin samaan ruutuun mahtumaan!
En ollut aiemmin juurikaan kuvannut keikkatilanteissa, mutta eihän tämä mitään rakettitiedettä olekaan. Sen kun vaan pitää silmät auki ja elää tilanteen mukana. Jonkin verran kannattaa seurata miten valoshow on rakennettu ja miten bändin jäsenet elävät lavalla.

Niin kuin kuvista näkyy, ei Ravage Ritualin keikalla paljon kasvoille päästetä valoa. Tunnelma on varsin synkkä ja painostava, mikä on muuten aivan okei. Kuviinkin välittyy hieman raskaampi fiilis.




Eipä tässä sitten oikein muuta! Kattellaan taas syksymmällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti